If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В раздела няма много автоматици, но има доста писано за тази кутия. Слага се в модели на PSA, Мерцедес и Рено, за безпроблемна работа се препоръчва маслото да се сменя на около 60к км. При превключване гледаш стандартните неща, дали лашка, на какви обороти сменя и т.н. Все пак се препоръчва да се направи и диагностика на компютъра, май и с Multiecuscan става.
и аз на това се надявам
мисля си ако всичко и е наред да си я карам като семейна кола без извращения и именно за това ми се иска автомат , писна ми от ръчки
sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
155 2.0 16V ....евридейката
ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
ex. 155 1.8 8V
Освен автоматика, обърни внимание на окачването и виж дали всичко от ел джаджите работи. Моторите в6 са здрави, стига разхода не те притеснява . Успех с покупката и да се похвалиш с кораб .
Тахи прав си , но ако сме черногледи и очакваме гибелта , то по добре да не си купуваме нищо , хората са казали кола и жена на късмет . Ако има нещо да става ще стане .
Имам почти 1000 км с Арезе-то (2.5) изключително доволен съм както от двигателя така и от скоростната кутия единственото което ми е проблем е , че незнам къде е помпичката на чистачките тъй като маркуча до него го няма незнайно защо .
sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
155 2.0 16V ....евридейката
ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
ex. 155 1.8 8V
Comment